HORARIS CAP DE SETMANA 19/20 MARÇ

Cap de setmana marcat pels pocs partits que es disputen, ja que venen les vacances de Setmana Santa. Tots els equips de promoció descansen aquesta jornada, excepte el Mini Masculí “A” i el Mini Femení que tenen partits ajornats dissabte al matí.

Dissabte a les 17.30h el Sots 25 Masculí visita la pista de l’ultim classificat “Himesa Sallent”, on intentarà prolongar la bona ratxa de victòries que duu.

En el Senior Masculí cal destacar els dos partits que haurà de jugar. Dissabte a les 20.45h a Barcelona davant Vedruna Gràcia “B” i Diumenge a les 18h a casa contra Sant Pere “B”, on haurà de suar per obtenir les dues victòries i seguir optant a pujar posicions en la classificació general.

Just abans del senior masculí, jugarà el Senior Femení a les 16.30h contra C.B Santa Perpetua.
Sin título